Soittaa: Sähköposti:

Runo tärkeälle ihmiselle kokemaki


aihepiireittäin. Syleilet kirkkaana maailmaa, kurkotat luottaen korkeuksiin, maisemiin kaukana kutsuviin. Luonteesi niin pirteä, tekevä ja etevä, ja kaikin puolin olit käsistäsi kätevä. Väliä ei sillä miltä hän näyttä, täysin harmaa tai värejä käyttä.

Anna hellyyden auringon lämmittä orastavaa onnen puuta. Bertta Bergroth Ystävyys on kuin perhosen lento, niin hauras, kaunis ja ihmeen hento. Birgit Ahokas Elämän syksyn tullessa ainoa todellinen runo: Tuntea läheiseksi, ystäväksi toinen ihminen, sanoitta. Birgit Ahokas Pieni laulu ihmisestä Ihminen tarvitsee ihmistä ollakseen ihminen ihmiselle, ollakseen itse ihminen. Kun loputonta listaa silmäilen, tiedän siihen varman vastauksen. Kuuletko, kun kuiskaan, että kanssasi on hyvä jatkaa. Ei meri, manner, erottaa, voi meitä toisistamme, ei vetten kuohut hukuttaa, voi nuoruusmuistojamme. Piippujen nuohous ja puu hommat, kaikki se oli ajatonta. Emme ole tähtiä, taivaan lintuja, olemme ihmisiä, osa pitkä haavaa.

Mutta nyt olet vapaa ja mukana tuulen saat kulkea rajoilla ajattomuuden. Lupaan olla vierelläsi ja lupaan olla todella hiljaa. Birgit Ahokas Ei kukaan meistä kanna tulta itsessän. Uskalla laskea olkapät ja kyynärpät, omasikin, kumpia löytyy enemmän? Lähetä toivotukset myös muille tärkeille ihmisille. Tommy Tabermann Muista minut, ystäväni, kun aikasi rientä iloisesti. Tuulen kanssa laitoin tuhannen terveistä. Kun maailma pauhaa ja korvissa soi, vain tyyneys läkettä olla voi. Asuinpaikka: Helsinki, syntymäpäivä:.3.1976, lähetä viesti, estä käyttäjä, tallenna suosikkeihin. Kun haluat keventä mieltäsi, muista minut, ystäväni.

Näytä tunteesi niille ihmisille, jotka sinulle merkitsevät kaikkein eniten. Jos rimakauhu sun yllättä voin vierelläs kulkea, ymmärtä. Pois yksinäisyys jo katoaa ystävän seurassa sen unohtaa. Vuosien jälkeen ojennan sinulle hehkuvan daalian syyspäivän leimun loistavan, alati uuden ja ihanan. Vaikka nähdä, kuulla äntäs en voi päivä muistot kauniit mieleen toi. Jos mieltä painaa ja murhe vaivaa, niin muista ystävän neuvo tä: Avuks ystävän olkapätä lainaa, älä murheitas yksin miettimän. On asioita, jotka tietä vain ystävistä ymmärtävin.

..

Elämä kaunis on, kun tiedän sen. Sua ystävä rakas mä tarvitsen joka hetken juhlan tai arkisen. Kunpa maailmassa kerran olisi olkapäitä enemmän kuin kyynärpäitä! An ja Porio Sinua mä kaipaan, oi rakas Ystävä. Ne ota silloin vastaan kun tuuli hiljaa käy, ne ovat kyllä siinä, vaik ei niitä näy. Anna-Mari Kaskinen Animaatiokorttina Jos voisin antaa sinulle yhden ominaisuuden, antaisin sinulle kyvyn nähdä itsesi kuten minä sinut näen.

Polun varrelta mieleen jotain jä, nuo muistot sydäntä niin lämmittä. Ikuinen sinkku tai lapsia viisi, herkkua pihvi tai keitetty riisi. Jaat kanssani hetket riemussani, kuljet rinnalla surussa, murheessani. Me Naiset, annette, 35, keksi radikaalin kikan, jolla tiskipöytä pysyy aina siistinä: Lapsista se oli aluksi kamalaa, sitten he tottuivat. En lupaa pyytä sinua pysähtymän, mutta voin juosta vierelläsi. Sinä et heitä kiviä, vaan peität ne ruusuilla, saat varjotkin sädehtimän valoa. Suuren perheen perustaa, ja jopa kolmessa talossa asustaa. Taittaa hetken verran yhteistä matkaa ja taas keventynein mielin kulkuaan jatkaa.

Tommy Tabermann Eikö ystävänpäivä olekaan joka ainoa päivä vuodessa? Muistatko, rakas ystävä niitä suven suloisia päiviä, jolloin aurinko heloitti taivaalla niin, kun uimarantaan yhdessä kipitettiin? Tommy Tabermann Suokoon elämä ystävälleni kauneintaan! Tunnen vihdoin olevani kokonainen, täynnä elämän iloa, elämälläni on vihdoin merkitys, näen edessäni valoisamman ja parhaan mahdollisen tulevaisuuden. Toivoisin olevani enkeli, joka kuiskaa Sinulle, Sinä voit, Sinä pystyt, Sinä olet hyvä,  kaikki on hyvin.

Tule syliini ja anna minun korjata haavasi, sillä minä ne olen sinuun lyönytkin. Yrittä parantaa maailmaa, ja rakentaa eloa parempaa. Ystävyys meidän ei liene kaupan, antaa se kummankin mielelle rauhan. Katriina Hämäläinen On se vaan niin mukavaa, oman ystävän kanssa pulputtaa. Timo Törmä, ystävät ovat elämäni todellisia jalokiviä. Kiitos ystävä, että olet olemassa ja kanssani taakkaa kantamassa.

Eroottinen runo miehelle nurmo

V runo hieronta tallinna keskusta

Muista minut, ystäväni, kun vastatuulet puhaltavat. Ystävä lempeä, suloisin, sinulle tuon ruiskaunokin, tulvillaan sinistä valoa, kiitoksen kirkasta paloa. Lempeä, lämpöä nyt sekä aina, ystävän toivotus mieleesi paina. Ystävä virheistäkin sanoa saa, niistä sanoista voi kantansa tarkistaa. Tommy Taberman lähetä kortti Kiitän sinua ystäväni kaikesta sydämestäni, sillä tiedän, että olet aina ollut kanssani kulkemassa, niin murheen murtaessa kuin ilon ja onnen kohdatessa. Ei tärkeintä se, mitä sanot, teet, vaan mitä olet, hymy, kyyneleet.