Soittaa: Sähköposti:

Liian nopea laukeaminen novelli seksi


ja katselin ympärilleni. Välillä yritin hamuta niitä suuhuni, mutta Jaanan tahti oli liian kova, että olisin siinä onnistunut. Jaana oli välitön, nauroi paljon ja minulle tuli tunne, että hän jopa flirttaili kanssani. Niisiis, mä jätän tän pyyheen tähän penkille. Jaana huokaisi onnekseni ja alkoi liikkua nytkähdellen munaani vasten. Kaiken kruunasi lasitettu ja lämmitetty parveke, josta oli kaiken pälle vielä näköala järvelle. Lopulta repäisin paidan auki, jotta saisin Jaanan ihanat rauhaset näkyville.

Näppäimistölle lentänyt sperma oli ehtinyt kuivua, kun tallustin takaisin olohuoneeseen, eikä sen irrottaminen käynyt läheskän niin helposti, kun olin kuvitellut. Mä siis mulle tuli vaan semmonen olo, et ois hyvä, jos puhuttas pari asiaa selväks, nii sit voitas jatkaa puhtaalta pöydältätai jotain, Jaana aloitti. Jaana juoksi portaat yläkertaan ja hetken kuluttua askeleet kävivät jo toiseen suuntaan portaita. Mies oli lähtenyt hiljattain omille teilleen parin yhteisestä kaksikerroksisesta rivitalosta, eikä Jaana ollut nähnyt mitän muuta mahdollisuutta kuin vuokrata talon alakerta ulkopuoliselle. Jaana repi vielä paidan pois pältäni ja asettui sopivasti syliini. Saunahuoneen ovi kävi ja istuskelin paikallani hiiren hiljaa. Sanotaan, et napsautat sen pälle vaik puoli tuntia sen jälkeen, kun oon lähtenyt. Arvostan palautetta, sillä nämä tarinat eivät synny hetkessä, sillä kirjoitan ja hion niitä melkoisen pitkän.

Ei sillä, että olisin pitänyt törmämistä yhtän epämiellyttävänä. Pästyäni huoneeseen lukitsin oven takanani ja napsautin tietokoneen pälle. No siis, ei tä tästä nyt paremmaksi muutu mun mielestä voidaan unohtaa koko juttu ja ehkä nauraakin sille viel joskus. Pian Jaana lipoi kyrpäni vartta pitkin himokkain nuolaisuin niin, etten voinut muuta kuin huokailla hyvästä olosta. No, mitäs tuosta tavoittelin leikillisyyttä, mutta tunsin pienen pettymyksen, sillä olin jo hiljaa toivonut jotain aivan muuta. Pian vuokraemäntäni suorastaan hyppi pälläni ja hänen kuuma pillunsa lypsi kyrpäni kuin viimeistä päivä.

Kauheeta, ku tämmönen vanha nainen koskettelee nuorta poikaa, Jaana totesi naurun lomassa ja iski minulle viekkaasti silmä. Jaanan varma hierova ote penikselläni tuntui koko kehossa asti. Jokin minussa heräsi sillä hetkellä, ehkä se oli Jaanan änen epävarmuus, änenpaino, ele, mutta tunsin itseni yhtäkkiä tavattoman rohkeaksi. Raaputtaessani viimeistä kuivunutta tahraa kynnenkärjellä näppäimen pinnasta sadattelin itsekseni, että ensi kerralla laukeaisin kyllä jonnekin muualle mieluiten Jaanaan. Puheet naisvuokralaisesta tuntuivat sumutukselta. Hampaiden karheus vasten terskan pintaa tuntui kutkuttavalta, ja vielä kiihottavampaa oli Jaanan tapa pullautella munaa poskesta ja taas takaisin. Uskon, että sijainti ei ollut tässä kohden se ratkaiseva tekijä, vaan oikeastaan ajatus siitä, että asunto pitäisi kaikesta huolimatta jakaa jonkun toisen kanssa.

Jaana ei selvästi osannut arvata, että odottelin häntä jo saunassa, koska huikkasi käytävässä ottavansa ensimmäisen vuoron. Vuodesohvan takana olevan ikkunan verhot olivat jäneet auki, mutta Jaana ei näyttänyt välittävän siitä ollenkaan. Alakerrassa oli huomattavasti suppeammin tilaa, mutta se oli suunniteltu vierashuoneeksi. Hetkessä kieleni pyöri hänen suussaan samalla, kun käteni hieroi jo hänen jalkoväliän. Jaana naurahti ja hetken olin varma, että koko homma jäisi tähän. Jaana otti tukea olkapäistäni ja minä puristin käsillä hänen lantiotaan. Michel oli käynyt useita kertoja Suomessa. Vitsailtiin Marjan kaa, että jos koskaan hän kyllästyis Micheliin, niin mä voisin kyl ottaa hänet. Sen sijaan Jaanan hymy, naurahdukset, silmänisku, kosketus olivat syöpyneet mieleeni tarkemmin kuin mikän muu. Vai haluaa poika nussia?

Lopulta olin jopa unohtanut koko Jaanan, mutta ikkunasta katsomani näky oli herättänyt kaiken eloon. Tiesin, että ennen pitkä saisin Jaanan houkuteltua leikkiin. Pähäni mahtui vain Jaanan herkulliset tissit. Tulimme heti hyvin juttuun, joskaan emme alkuun jutelleet mitän sen syvällisempiä. Puolen tunnin odottelun sijaan hipsin käntämän kiukaan pälle samantien ja kävin hakemassa kylmän oluen jäkaapistani. Jaana tuntui lukevan ajatukseni ja virkkoi ovelta: Ihan turha muuten luulla, et tä vaikuttais sun vuokraan, se on jo muutenki liian alhanen. Kirjoittamani, täysin uusi novelli. Hartioilla lepäsi pieni villatakki, jota nainen hermostuksissaan nyki pällensä. Kuuntelin kuinka Jaana hieman ähisten riisui itseän suihkuhuoneessa.

.

Tunsin kovettuvani ja pian istuin housut kintuissa ja muna kovana kädessäni. Mutisin vastaukseksi jotain epämäräistä siitä, kuka tämän talon oikeasti omisti, mutta siinä vaiheessa Jaana oli jo purjehtinut sisän ja istuutunut vuodesohvalle. Leveä lantio heilui edessäni, tunsin välittömästi kovettuvani ja vain vaivoin sain kännettyä katseeni tuosta himottavasta näystä. Opiskelijana minä käytin tästä talosta nimitystä lukaali, enkä ollut uskoa onneani, kun Jaana ilmoitti vuokran olevan suhteellisen kiinteät kolme ja puoli sataa kuussa. Omin käsin päsi helposti onneen, mutta se tuskin korvasi sitä tunnetta, että sai sisänsä kerralla kunnolla munaa. Ennen kuin ehdin toipua, suihkuhuoneen ovi kävi. Hain paperia varmaan puoli rullaa, ja pyyhin spermat Jaanan vartalolta. Lopulta minun oli pakko napsauttaa muutama näppäin pois paikoiltaan, että sain näppäinten väliin valuneen sperman kokonaan pyyhityksi. Sen sijaan painuin suihkuun ja sen kautta nopeasti nukkumaan. Kesti aikansa ennen kuin sauna lämpeni, heitin varovasti löylyä ja kuulostelin jatkuvasti, josko ulko-ovi jo kävisi.

Kyrpäni ponnahti ilmaan, ja tällä kertaa Jaana ei nauranut. Jaana oli myös eronnut. Hoikat sormet pujahtivat boksereiden kuminauhan taakse ja vetäisivät ne jalastani yhdellä rajulla liikkeellä. Ajatukseni harhailivat välillä siihen, että puristelisin ja ahmisin Jaanan rintoja, joka kosteutta valuvassa kiimassaan pyytäisi minua vain jatkamaan. Sitten Jaana ohjasi munani ja alkoi hieroa sitä vasten täyteläisiä hinkkejän. Entä jos olinkin värässä?

Michel oli ammatiltaan poliisi omaisuusrikosyksikössä. Pässäni hakkasi vain ajatus, että milloin voisimme tehdä sen uudestaan ja mihin kaikkialle Jaana voisi minut makuuhuoneessa vielä viedä. Voi vittu voi helvetin helvetti, mutisin itsekseni. Olipa kyytiä, Jaana naurahti spermantahrimaa pyllyän heilutellen. Kahvittelun lomassa Jaana kertoi lisä itsestän, oli kuulemma myös aikanaan opiskellut yliopistossa, valmistunut ja siirtynyt lopulta työelämän. Tuskin olisi vastustellutkaan, puutteessa eli ilman miestä.

Koko homma haiskahti taas siltä, että Jaana vain kiusasi minua. Muutto ei ollut ongelmallinen, sillä lopulta kaikki tarpeellinen tavara kulki kotipaikkakunnalta pakettiauton tavaratilassa. Näin jo mielessäni, kuinka Jaana yllättyisi, mutta kiipeäisi kanssani lauteille. Hetken kuluttua pyyhin jo spermaa lattialta, johon olin jälleen kerran lauennut. Niinpä sieltä löytyi kaikki tarpeellinen aina vessasta pieneen tupakeittiön. Tykkätkö, kun runkkaan sun munaa? En mä sil, et tai siis en tarkoittanut mitän pahaa, se oli vaan yllättävä.

Ja kuinka moni vuokraemäntä halusi muuten vaan kahvitella vuokralaisensa kanssa, korjaan, itseän kaksikymmentä vuotta nuoremman vuokralaisen kanssa. Pari päivä menikin ihan mukavasti, kunnes kuulin tutunoloisen koputuksen ovellani. Suu täynnä munaani hän vapautti muhkeat rintansa näkyville samalla, kun huulet lipuivat pitkin penikseni vartta. Lopulta tartuin Jaanaa lantiosta ja aloin painaa häntä pättäväisesti alaspäin. Suoritus oli tyydyttävä, kyl susta pienellä kouluttamisella vielä hyvä tulee.

Isku herätti minut kiimaisesta transsistani, ja yhtäkkiä minua hävetti. Innokkaana menin avaamaan eikä näky ollut  muuta kuin tyrmävä: Piukat lenkkitrikoot imartelivat Jaanan vartaloa, ja rinnat olivat urheilutopista huolimatta mukavasti tarjolla. Takaapäin pöydän pällä olin ottanut vuokraemäntäni ja lopulta lauennut hänen sisänsä. Heti, kun kuulin oven käyvän syöksyin pois lauteilta. Se oli oikeastaan kaikki, mitä hän työstän sai ulkopuolelle kertoa. Jossain vaiheessa minun oli kohdattava Jaana, mutta yritin lykätä koko juttua koko ajan tuonnemmaksi. Kumpikaan ei hetkeen sanonut mitän, kuuntelimme ainoastaan edelleen kiivaana hakkaavia sydämiämme. Jaana ei huomanut minua ja ehti ottaa varovaisen askeleen laudejakkaralle, kun avasin suuni: No terve!

Praha prostituutio seksitreffit lahti

Liian Nopea Laukeaminen Novelli Seksi

Fennia leppävaara ilmaisia seksi ja pornovideoita

Pian ajattelin alastonta Jaanaa ja sitä, kuinka sären silittelystä olimme hiljaa edenneet eteenpäin. Vänsin suihkun hanan jäkylmälle ja nojasin seinän. Olin juuri muuttanut toiselle paikkakunnalle opiskelemaan ja tarvitsin itselleni asunnon. Hetken kuluttua Jaana suoriutui suihkuun ja katselin tuon upean naisen perä, kun se keinui kohti ovea. Hiuksensa hän oli kietaissut ponnarille, joka laskeutui kauniisti hänen vasemmalle rinnalleen. Itse asiassa minulla ei ollut havaintoakaan, mitä olin tekemässä. Istuimme takaisin pöytän ja Jaana esitteli siskonsa ja tämän miehen  kuvaa. Joo, enköhän mä, sanoin reippautta tavoitellen, mutta äneni sortui viimeisellä tavulla. Luulekko, et selviit puoles tunnis? Sen sijaan sain tietä, että Jaana työskenteli pankissa sijoitusneuvojana. Liian Nopea Laukeaminen Novelli Seksi

Liian pieni pillu seksiseuraa tallinnasta